Wat zeggen anderen

Wat zeggen anderen over ons

Patrick Hummen (Kandidaat)

Ik heb Werksaambeter leren kennen als een organisatie die doortastend optreed, niet alleen in de bemiddeling naar de werkgever toe, maar ook tijdens en na het plaatsings traject. Er is alle ruimte om alles te bespreken, niet alleen op zakelijk gebied, maar op alle terreinen. Waar nodig en gewenst, spannen zij zich ook in richting werkgever, teneinde tot een succes te komen voor alle partijen. Kan niet anders melden, dan dat ze vooral op deze wijze moeten continueren en daarmee onderscheidend te zijn in deze markt. Ontzettend veel succes voor de toekomst en indien nodig, doe ik zeer zeker weer een beroep op hen.

Maya Olivier (Kandidaat)

Werksaambeter kijkt naar de mens/persoon achter het papier. Ze luisteren en kijken naar de wensen, kunnen en passies van een persoon in plaats van de obstakels. Zo weten zij veel beter waar ze een persoon kunnen plaatsen en is er veel meer kans op groei en mogelijkheden. Hierin verschillen zij enorm van andere bedrijven. Zij geven de kans, wij hoeven deze alleen aan te pakken! In mijn opzicht draagt Werksaambeter bij aan positiviteit en groei van de samenleving. Hopelijk volgen meerdere bedrijven het voorbeeld van Werksaambeter!

Mohammed Azri (Gemeente Amsterdam)

Meer dan één jaar doet de gemeente Amsterdam met tevredenheid zaken met Werksaambeter. Onze samenwerking zit voornamelijk in het bemiddelen van onze klanten naar vacatures voor de banenafspraak. Werksaambeter heeft kennis maar ook ervaring in werving en selectie van krachten met een arbeidsbeperking. Naast de uitgebreide dienstverlening van Werksaambeter geeft de organisatie goede aanvulling aan de Participatiewet. Hoop dat wij samen nog veel kunnen betekenen voor onze zwakke doelgroepen!

Vorige

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier
Privacybeleid Klik hier