Wat zeggen anderen

Wat zeggen anderen over ons

Tanja Broekhuizen (Kandidaat)

WerksaamBeter heeft mij een geweldige kans geboden om bij een enorm leuk bedrijf weer aan het werk te gaan. Ik was al geruime tijd werkloos en in deze markt valt het niet mee om als 50 plusser een baan te vinden. Ik was dan ook blij verrast dat ik op basis van mijn CV door WerksaamBeter werd benaderd. De contacten waren heel prettig, de afspraken vlot en duidelijk en nadat de match was gemaakt kon ik snel starten met werken. Mijn ervaring met Werksaam Beter is dan ook erg positief.

Melle Jorritsma (PinkWeb)

PinkWeb heeft enkele doelstellingen geformuleerd op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij hebben we bewust ruimte gemaakt in de organisatie om een kans te bieden aan iemand voor wie het al enige tijd moeilijk is om werk te vinden. Via Werksaambeter kwamen we op een goede manier in contact met geschikte kandidaten, die op een laagdrempelige manier bij ons aan de slag konden gaan. Met Werksaambeter konden we waar nodig altijd snel overleggen, wat zeker heeft bijgedragen een succesvol traject voor zowel de medewerker als voor ons. De goede begeleiding heeft er zeker aan bijgedragen dat we inmiddels een medewerker direct in dienst hebben genomen. Werksaambeter, goed werk, werkt goed!

Nienke Schütte (Programmamanager de 99 van Amsterdam)

Wat een verademing om WerksaamBeter te ontmoeten in het oerwoud van aanbieders. Scherp, helder en met een oplossing voor de vele uitdagingen waar werkgevers tegenaan lopen. WerksaamBeter spreekt de taal van de werkgever. Ze begrijpen de uitdagingen en vertalen dit naar een heldere propositie. In het oerwoud van aanbieders vertelt WerksaamBeter een helder verhaal wat blijft hangen. Werkgevers die graag inclusief willen ondernemen maar geen tijd hebben om dit ook echt te implementeren raad ik aan om contact op te nemen met WerksaamBeter. Ze begrijpen de uitdaging van de werkgever en hun visie en aanbod is helder en no-nonsense.

Marc Jonker (Operations Director Benelux - Mood Media)

WerksaamBeter is een prettig bedrijf waarbij de dienstverlening en het persoonlijke contact centraal staat. Wij hebben voor 2 verschillende functies een beroep op hun gedaan. In beide gevallen was er sprake van een zeer goede match wat ertoe geleid heeft dat beide kandidaten nu vast bij ons werken. En, niet onbelangrijk, de tarieven zijn zeer aantrekkelijk, zeker in vergelijking met andere aanbieders. WerksaamBeter is een frisse wind en kan ik iedereen aanbevelen.

Stefan Oud (Heliomare arbeidsintegratie)

Stefan Oud (Re-integratiedeskundige van Heliomare Arbeid) ?Heerlijk om met iemand samen te werken die houdt van snel schakelen en haar afspraken altijd nakomt?, dat was mijn gevoel tijdens- en na afloop van onze eerste samenwerking. De dienstverlening, die Werksaambeter biedt, sluit naadloos aan bij de vraagstukken en ontwikkelingen in de markt. Hiernaast heb ik gemerkt dat Heliomare en Werksaambeter elkaar heel goed kunnen versterken bij het matchen van vraag en aanbod en de uitdagingen, die daarbij komen kijken. Naast het snelle schakelen en de betrouwbaarheid, heb ik Werksaambeter leren kennen als een organisatie, die nooit opgeeft en altijd bereid is om mee te denken of te sparren over een casus. Kortom; ik beveel Werksaambeter aan iedereen aan!

VorigeVolgende

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier
Privacybeleid Klik hier