Wat zeggen anderen

Wat zeggen anderen over ons

Esther Geerling-Meijer (McDonald's Beverwijk)

Esther Geerling-Meijer, Restaurant Manager McDonald's Beverwijk. Via onze contacten met het Ronald McDonald Fonds zijn wij in contact gekomen met WerksaamBeter. Nadat we samen een uitgebreid profiel hadden geschetst van mogelijke kandidaten kwam Naomi met een gedegen plan van aanpak. Het was erg fijn om te zien dat Naomi zo doortastend en met enorm doorzettingsvermogen zich heeft vastgebeten in een best uitdagende klus. Het was alle andere aanbieders die haar voorgingen niet eerder gelukt een kandidaat voor ons te werven die zo goed past bij het bedrijf. De persoonlijke aanpak, de uitgebreide kennis, het compleet uit handen nemen van alle randzaken en het enthousiasme waarmee WerksaamBeter zich onderscheidt van de massa hebben ons een zeer waardevolle nieuwe collega opgeleverd.

Ricardo van Zwieten (Kandidaat)

Mijn ervaring met werksaambeter is dat ik snel aan het werk kon gaan, en dat beide partijen te vreden waren.Werksaambeter is een eerlijke betrouwbare en goede werkbureau die weet de juiste mensen te plaatsen op de juiste plek. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen die een goede en fijne samenwerking wil hebben.

Nygell Kagchelland (Kandidaat)

Na jarenlang thuis te hebben gezeten zonder werk kwam ik in contact met WerksaamBeter voor een vacature als laboratoriummedewerker bij Sanquin. Ik vond het hartstikke spannend om een sollicitatiegesprek te voeren en ik was dan ook erg nerveus. Als iemand mij een jaar daarvoor had verteld dat ik nu naar een sollicitatie zou gaan dan had ik dat niet geloofd. Na de sollicitatie werd ik door WerksaamBeter voorgesteld bij Sanquin en kon ik aan de slag. De collega’s waar ik mee werk zijn erg benaderbaar, behulpzaam en ondersteunend. Hierdoor heb ik mij maximaal kunnen ontwikkelen. Nu heb ik een contract bij Sanquin en Ik ben heel trots op mezelf, dit maakt voor mij het cirkeltje rond.

Jonathan van Dingstee (Bakerstreet)

Bij Bakerstreet vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Op een goede manier invulling geven aan het personeel binnen je organisatie is hier een wezenlijk onderdeel van. Samen met WerksaamBeter hebben we gekeken hoe onze vacature het beste ingevuld kon worden. Het team van Bakerstreet is vrij jong dus hebben we na overleg besloten om de vacature beschikbaar te stellen voor een langdurig werkeloze 50 plusser. Op basis van dit profiel en de benodigde competenties voor de functie is WerksaamBeter op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat. Inmiddels is er een zeer goede match gemaakt en werkt Tanja naar volle tevredenheid bij ons. De samenwerking met WerksaamBeter kenmerkt zich door heldere en duidelijke afspraken, prima opvolging en begeleiding. Er wordt snel geschakeld - Wij zijn er erg tevreden over.

Rick van Andel (Sanquin)

Via Werksaambeter heeft het QC laboratorium  Bloedbank Sanquin kennisgemaakt met Nygell. Zoals dat hoort heeft een sollicitatiegesprek plaatsgevonden en hebben we hem aangenomen als laborant. Nygell zijn wij gaan inwerken op analyses van bloedproducten op het QC laboratorium. Per tijdsperiode werd hij ingewerkt op één onderwerp per keer in de routine. Al snel bleek dat hij zijn werk leuk vond en enthousiast opnam. Het is een slimme jongen en hij voert zijn werk goed uit. Sinds dit jaar heeft hij een contract bij ons. Momenteel wordt Nygell ingewerkt op alle routine werkzaamheden. Dit verloopt goed.

VorigeVolgende

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier
Privacybeleid Klik hier