Wat zeggen anderen

Wat zeggen anderen over ons

Jurn van Middelaar (Accountmanager Werkgeversservicepunt Amersfoort)

Al snel nadat WerksaamBeter haar deuren in Amersfoort opende, eind 2015, kwamen wij (Werkgevers Servicepunt regio Amersfoort) in contact met Naomi van der Horst.Wat fijn! Omdat we direct aan haar merkte dat zij goede kennis van zaken heeft. Wij werken graag en regelmatig samen in het kader van bijzondere bemiddelingen.Naomi laat steeds zien hoe ver en actief haar bemiddeling EN nazorg gaat. Gericht op duurzaamheid en kwaliteit van de match. Altijd gepaard met ECHTE aandacht voor kandidaat en inlener.Geeft goede feedback en terugkoppeling over haar indruk van onze kandidaten. Naomi onderscheidt zich door haar messcherpe analyses waarbij zij de kern goed raakt.We hebben het volledige vertrouwen en kunnen erop rekenen dat alle belangen door WerksaamBeter goed worden bewaakt! We bevelen haar en WerksaamBeter van harte aan. 

Thérèse van Kuijk (Kandidaat)

Mijn samenwerking met Werksaambeter heb ik positief ervaren.Ik vond het heel fijn dat ik via Werksaambeter na een lange periode van thuis zitten weer aan het werk kon.Wat erg fijn was, dat ik hier begrip en tijd kreeg vanuit de organisatie Werksaambeter en werkgever om te wennen in het arbeidsproces. Hiervoor mijn dank. Met hartelijke groet, Thérèse.

Mahshid Panahandeh (Kandidaat)

Mijn samenwerking met werksaambeter heb ik positief ervaren.Dankzij werksaambeter ben ik gaan werken bij de McDonald's Beverwijk! Ik ben Succesvol uitstroomt via werksaambeter! Groet Mahshid 

Esther Geerling-Meijer (McDonald's Beverwijk)

Esther Geerling-Meijer, Restaurant Manager McDonald's Beverwijk. Via onze contacten met het Ronald McDonald Fonds zijn wij in contact gekomen met WerksaamBeter. Nadat we samen een uitgebreid profiel hadden geschetst van mogelijke kandidaten kwam Naomi met een gedegen plan van aanpak. Het was erg fijn om te zien dat Naomi zo doortastend en met enorm doorzettingsvermogen zich heeft vastgebeten in een best uitdagende klus. Het was alle andere aanbieders die haar voorgingen niet eerder gelukt een kandidaat voor ons te werven die zo goed past bij het bedrijf. De persoonlijke aanpak, de uitgebreide kennis,  het compleet uit handen nemen van alle randzaken en het enthousiasme waarmee WerksaamBeter zich onderscheidt van de massa hebben ons een zeer waardevolle nieuwe collega opgeleverd. 

Ricardo van Zwieten (Kandidaat)

Mijn ervaring met werksaambeter is dat ik snel aan het werk kon gaan, en dat beide partijen te vreden waren.Werksaambeter is een eerlijke betrouwbare en goede werkbureau die weet de juiste mensen te plaatsen op de juiste plek. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen die een goede en fijne samenwerking wil hebben.  

Volgende

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier