Wat zeggen anderen

Wat zeggen anderen over ons

Jurn van Middelaar (Accountmanager Werkgeversservicepunt Amersfoort)

Al snel nadat WerksaamBeter haar deuren in Amersfoort opende, eind 2015, kwamen wij (Werkgevers Servicepunt regio Amersfoort) in contact met Naomi van der Horst.Wat fijn! Omdat we direct aan haar merkte dat zij goede kennis van zaken heeft. Wij werken graag en regelmatig samen in het kader van bijzondere bemiddelingen.Naomi laat steeds zien hoe ver en actief haar bemiddeling EN nazorg gaat. Gericht op duurzaamheid en kwaliteit van de match. Altijd gepaard met ECHTE aandacht voor kandidaat en inlener.Geeft goede feedback en terugkoppeling over haar indruk van onze kandidaten. Naomi onderscheidt zich door haar messcherpe analyses waarbij zij de kern goed raakt.We hebben het volledige vertrouwen en kunnen erop rekenen dat alle belangen door WerksaamBeter goed worden bewaakt! We bevelen haar en WerksaamBeter van harte aan.

Jacqueline Arkeveld (Spong Advocaten Amsterdam)

Wij hebben de dienstverlening van WerksaamBeter als prettig en efficiënt ervaren. De aanpak van Naomi van der Horst was betrokken en direct. Zij begreep snel wat er van haar werd verwacht waardoor er een vlotte samenwerking op gang kwam.

Sebastiaan de Roo (General Manager - Manage Your Media)

Begin dit jaar zochten wij een nieuwe collega die op tijdelijke basis monitoring werkzaamheden kon verrichten vanuit huis. Werkzaamheden waarbij in 99% van alle mogelijke storingen op pro actieve wijze kunnen worden afgevangen bij onze klanten. Een mooie extra service dus. Na ruim 5 weken zoeken via de reguliere wervingskanalen zonder enig resultaat, zakte de moed ons in de schoenen. Toen kwamen wij in contact met Naomi van Werksaambeter. Binnen enkele dagen ontvingen wij een aantal CV's, aangevuld met zeer uitgebreide profiel beschrijvingen van de kandidaten. Die beschrijvingen zijn top, want die geven een zeer goed inzicht in de persoon zelf. Inmiddels werken wij al bijna een half jaar met een van die voorgestelde kandidaten en naar volle tevredenheid. Iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt komt hierdoor een stukje dichterbij, Werksaambeter ondersteunt en wij kunnen ons onderscheiden met een extra service richting onze klanten. Een Win-Win-Win situatie voor 3 partijen!

Thérèse van Kuijk (Kandidaat)

Mijn samenwerking met Werksaambeter heb ik positief ervaren. Ik vond het heel fijn dat ik via Werksaambeter na een lange periode van thuis zitten weer aan het werk kon. Wat erg fijn was, dat ik hier begrip en tijd kreeg vanuit de organisatie Werksaambeter en werkgever om te wennen in het arbeidsproces. Hiervoor mijn dank. Met hartelijke groet, Thérèse.

Mahshid Panahandeh (Kandidaat)

Mijn samenwerking met werksaambeter heb ik positief ervaren.Dankzij werksaambeter ben ik gaan werken bij de McDonald's Beverwijk! Ik ben Succesvol uitstroomt via werksaambeter! Groet Mahshid

Volgende

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier
Privacybeleid Klik hier