Over WerksaamBeter

Achtergrond

Na mijn opleiding internationale bedrijfskunde in Engeland ben ik het bedrijfsleven ingerold. Ik heb daar bij verschillende organisaties diverse leidinggevende functies bekleed, waaronder die van financieel directeur. Een aantal jaar geleden is de wens ontstaan om actief te worden op het gebied van sociaal ondernemerschap.

Door mijn opvoeding en later mijn studie heb ik de tools in handen gekregen om onafhankelijk te zijn. Persoonlijk denk ik dat dit misschien wel het belangrijkste is wat er is, je onafhankelijkheid. Mede omdat ik ben opgegroeid met een dove broer weet ik van dichtbij dat dit niet voor iedereen zomaar binnen handbereik ligt.

Het is een van de redenen geweest om WerksaamBeter op te richten. Het hebben van betaald werk vormt de basis van je onafhankelijkheid. Niet alleen op financieel gebied, ook sociaal gezien.

Er zitten nu ruim 600.000 mensen thuis, een groot deel hiervan heeft afstand tot de arbeidsmarkt. Dagelijks zetten wij ons er bij WerksaamBeter voor in om dit getal kleiner te maken. Iemand zijn onafhankelijkheid geven is het mooiste wat je kan doen.

Naomi van der Horst

 

Register Normering Arbeid

Werksaambeter voldoet aan de eisen van het SNA keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

sna NEN
Naomi van der Horst

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier