Blogs

Kim van Breukelen

Kim van Breukelen

Terug naar overzicht

Door Kim van Breukelen | 16-03-2021

Even voorstellen!

Even voorstellen!

In Coronatijd van baan wisselen? Je lijkt wel gek! Nee hoor, na de gesprekken met Naomi en Marjolijn voelde ik dat ik bij WerkSaamBeter aan het juiste adres was. Om nou te zeggen dat ik het in mijn vorige baan rustig had wil ik niet zeggen, met een baan in de zorg is het de afgelopen periode zeker niet saai en al helemaal niet rustig geweest. Toch begon het bij mij te kriebelen en ben ik toe aan nog meer reuring en persoonlijke ontwikkeling.

Mensen blij maken met een baan, zij het betaald of vrijwillig, is al een langere periode de rode draad in mijn werkende leven. Bij WerkSaamBeter komen voor mij twee werelden samen, de uitzendbranche waar ik eerder al met veel plezier in heb gewerkt en de focus op de werkzoekenden waarvoor het geen easy way is in het zoeken van een baan. Dat er meer hobbels genomen moeten worden zie ik alleen maar als een uitdaging. Hoe meer hobbels des de groter is dan ook de euforie als iets slaagt.

Zelf heb ik ook te maken gehad met het UWV en daarin de lastige weg om dan weer in het werkveld te komen. Destijds heb ik het geluk gehad dat er een leuke baan uit het vrijwilligerswerk kwam rollen. Hiervoor heb ik ook kansen gehad en werd er in mij geloofd, die persoon wil ik nu ook graag voor anderen zijn.

Met mijn enthousiasme, gevoelige snaar en nieuwsgierigheid naar meer zal ik het ongetwijfeld naar mijn zin gaan krijgen bij WerkSaamBeter. Wat me vooral aanspreekt is het kleine team, waarin ik met mijn kennis en ervaring hoop het verschil te maken!

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier
Privacybeleid Klik hier