Blogs

Dorine Lippmann

Dorine Lippmann

Terug naar overzicht

Door Dorine Lippmann | --

Meet Dorine

Meet Dorine

Wat heb je nodig als gemotiveerde 60+ op zoek naar werk; een kans!

Vacature sites afstruinen, uitzendbureaus binnenlopen, solliciteren, soms op gesprek mogen komen, afgewezen worden  (soms duidelijk waarom, soms met erg vage redenen), ik heb het allemaal voorbij zien komen. Een parttime baan waarbij ik sociaal maatschappelijk kon bijdragen, het moest er toch zijn?

In mijn omgeving kreeg ik ook uiteenlopende reacties. Variërend van goed bedoeld: “Natuurlijk vind jij iets”, (nou, zo vanzelfsprekend is het nou ook weer niet..) tot heel direct: “Je kan het vergeten, op deze arbeidsmarkt kom jij met jouw leeftijd niet meer aan de bak”, (hoezo niet..), met de nodige discussies tot gevolg. Mijn gedachten waren namelijk anders. Ergens moesten toch mensen zijn die denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Waar met een positieve blik gekeken wordt naar vaardigheden, kennis en instelling en niet naar leeftijd.

Deze manier van denken mocht ik volledig aantreffen toen ik kwam kennismaken bij WerksaamBeter om te informeren naar wat zij wellicht voor mij konden doen. Toen ik naar buiten liep met een aanbod om hier te komen werken hoefde ik er dan ook niet lang over te denken. Meer dan graag zelfs!

Mijn hele loopbaan heb ik voor en met mensen gewerkt. In alle jaren in de horeca, uitzendbranche, reisbranche en als coach/trainer en therapeute stond klantgericht handelen altijd voorop. Met alle opgedane ervaring kan ik bij WerksaamBeter werkend vanuit dit perspectief zowel interne collega's, als onze opdrachtgevers en kandidaten extern goed ondersteunen.

Er zijn zoveel mensen met zoveel redenen waarom iemand afstand kan hebben tot de arbeidsmarkt. Soms zat het iemand mee, soms zat het tegen. Je hebt zeker zelf zaken in de hand, maar ook niet alles. Daarom is SROI zo belangrijk en kijken vanuit het nu het enige moment wat telt. Kan iemand weer starten en bouwen aan zijn of haar toekomst vanaf vandaag, dan heeft hij of zij morgen een mooi gisteren.

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier
Privacybeleid Klik hier