Blogs

Marjolijn Jansen

Marjolijn Jansen

Terug naar overzicht

Door Marjolijn Jansen | 06-28-19

Marjolijn even voorstellen

Marjolijn even voorstellen

Een mooie carrière bij verschillende organisaties in ICT, personele dienstverlening en sociale zekerheid eindigde in juni 2019 als IT Projectleider bij de Goede Doelen loterijen in Amsterdam-Zuid. Een prachtige organisatie die met haar fondsenwerving een grote bijdrage levert aan betere en duurzame wereld. Bijna twintig jaar waarin ik heel veel geleerd heb, persoonlijk gegroeid ben en vooral enorm veel plezier gehad heb. Tot (meer dan) vier dagen werken op een A-kantoorlocatie, op ruime afstand van mijn twee prachtige dochters van vijf en acht jaar in Baarn niet meer was waar ik wilde zijn. Tijd voor bezinning! 

Mijn verlanglijstje begon zich te vormen: niet al te veel reistijd, hoge mate van betrokkenheid, meer gericht op mens dan techniek, kleine tot middelgrote organisatie, flexibiliteit in werkuren, bevlogen collega’s en bij voorkeur met (sociaal) maatschappelijke impact. Bij de loterijen heb ik mogen kennismaken met heel veel initiatieven en prachtig werk van goede doelen waar we met elkaar heel hard voor werkten. Van betekenis zijn voor je omgeving voegt echt iets toe en geeft veel persoonlijke voldoening. 

Al heel snel kwam WerksaamBeter op mijn pad en hier is mijn complete lijstje afgevinkt. Hoe mooi is dat! En, als kers op de taart, ik ervaar een enorme klik, de inspiratie vliegt me na een week al om de oren en de creativiteit spat ervan af. 

Werken aan een inclusieve samenleving en het verleggen van een steen die bepalend is voor de toekomst van mensen. Ik zie het als een voorrecht dat ik daar met passie mijn werk van mag maken en mijn eigen talenten voor mag inzetten.Het is mijn kracht om mensen en processen in beweging te zetten. Uitdagen voor verandering vanuit een open, oordeelvrije en integere benadering, zonder daarbij verschillende belangen uit het oog te verliezen. 

Ik heb enorm veel zin om samen met Joni en Naomi het verschil te maken.  

 

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier
Privacybeleid Klik hier