Blogs

Joni Hoogenboom

Joni Hoogenboom

Terug naar overzicht

Door Joni Hoogenboom | 06-05-2019

Écht onbevooroordeeld selecteren

Écht onbevooroordeeld selecteren

Bij WerksaamBeter zetten we ons elke dag in om enthousiaste kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aan organisaties te koppelen. Inmiddels hebben we gelukkig al veel partners die ons helpen om dit te realiseren.

Om de juiste kandidaat bij een vacature te vinden werken wij sinds enige tijd met een matchingtool.
Naast de standaard informatie over opleiding, werkervaring, vertelt het systeem ook hoe wendbaar of flexibel iemand is en of hij of zij bijvoorbeeld qua persoonlijkheid binnen de cultuur past. Deze informatie wordt verzameld door middel van games die de kandidaten spelen bij het solliciteren.

“Gamification” is fun en levert waardevolle informatie op die op unieke wijze verkregen wordt. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten van een kandidaat eerst anoniem te bekijken, waardoor je daadwerkelijk selecteert op basis van de feiten en andere zaken (naam, leeftijd, achtergrond) niet de beoordeling beïnvloed.

Het resulteert in het vinden van de kandidaat die gewoonweg het beste bij de vacature past. De tool focust zich op de kwaliteiten die kandidaten bezitten en niet op de  eventuele “beperkingen”. Werksaambeter wil graag iedereen kansen bieden op de arbeidsmarkt en deze tool levert hierin een concrete bijdrage. Iedereen heeft onbewust vooroordelen, wij ook!

Ben jij benieuwd wat selecteren met deze tool jouw organisatie op kan leveren? Of is er een vacature die ingevuld kan worden? Neem dan contact met ons op!

Contact

U kunt een email sturen naar info@werksaambeter.nl of bellen naar 06 511 69 850

linkedin Instagram twitter facebook
Axivorm Webdesign

email info@werksaambeter.nl
leveringsvoorwaarden klik hier
Privacybeleid Klik hier